Ietsje langer

Voor donateurs van stichting Wijland bestaat de mogelijkheid om, voorafgaand of volgend op een activiteit, een nachtje te logeren.
Centrum Wijland is een ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie, want de Veluwe begint bij Lunteren. Je slaapt op een comfortabele tweepersoonskamer en gaat na het smakelijke biologische ontbijt je eigen gang. Wandelen, fietsen (te huur in het dorp), museums bezoeken, de hei, leuke dorpjes, markt, terrasjes. Je zult je niet vervelen. De kosten bedragen €35 pppn als je alleen slaapt en €27,50 als je een kamer deelt.

November


Wijland Herfstkamp 'Autumn Leaves'

Kom genieten van drie dagen ontspannen en verdiepen. De maaltijden en de ochtend beleven we samen (yoga, meditatie, delen, thema, zingen); de middag is aan jezelf (wandelen, fietsen (zijn te huur), lezen, praten, flipperen, schrijven, genieten van de tuin, het dorp in, enz.
Diner en avondprogramma zijn weer gezamenlijk.
Autumn Leaves duurt van donderdag 20.00 uur tot en met zondag 16.00 uur en kost € 135 all in.

Wijland meditatie avond

Voor mensen met weinig meditatie-ervaring. We leren een meditatietechniek en beoefenen die, Peter gaat in op vragen en deelt een mentaal trucje.
Tijd: van 20.00 - 21.45 uur. Deelname € 10.

December


Wijland meditatie avond

Voor mensen met weinig meditatie-ervaring. We leren een meditatietechniek en beoefenen die, Peter gaat in op vragen en deelt een mentaal trucje.
Tijd: van 20.00 - 21.45 uur. Deelname € 10.

Wijland Winterkamp

Kom genieten van drie dagen ontspannen en verdiepen in de periode tussen Kerst en Oudjaar. De maaltijden en de ochtend beleven we samen (yoga, meditatie, delen, thema, zingen); de middag is aan jezelf (wandelen, lezen, praten, schrijven, in de open haard staren, het dorp in, enz.
Diner en avondprogramma zijn weer gezamenlijk.
Het Winterkamp duurt van donderdag 16.00 uur tot en met zondag 16.00 uur en kost € 155 all in (ook inclusief meditatie avond en ligconcert).

(lig)Concert

Omdat het vorig jaar zo'n geweldige avond was, hebben we meesterpianist Freek Zwanenburg teruggevraagd voor het Oudejaarsconcert. Op een wollen mat onder een dekentje kun je je laten meevoeren op zijn intuïtieve, harmonische improvisaties.
En voor de afwisseling zingt Peter een aantal songs, deels met gitaar en deels begeleid door Freek. Na afloop thee met wat lekkers.
Tijd: 20.00 uur - 21.30 Deelname € 10.

Januari


Start nieuwe cursussen YOMA

Op maandag 14 en woensdag 16 starten YOMA cursussen van zeven lessen.
Uitgebreide informatie op Yogakan

Cursusdag Shantala babymassage

Organisatie: Shantala

Wijland 'Open meditatie avond'

Geen cursus, maar gewoon samen innerlijk stil zijn. Na een korte inleiding luisteren we naar muziek en mediteren een half uur. Na afloop thee.
Tijd 20.00 - 21.00 uur. Deelname is gratis. Wel graag van tevoren aanmelden.

Februari


Wijland Kirtana Weekend

Twee dagen zingen, luisteren, delen met andere liefhebbers van de muziek van KIRTANA. We bespreken haar teksten en inspiratie en luisteren naar favoriete nummers, unieke live-opnames en een paar anekdotes van Peter over reizen en spelen met Kirtana.
Op de zaterdagavond is er een kort concert waarin Peter live vooral nummers van Kirtana speelt. En als slagroom op de taart kunnen we via Skype vragen stellen aan Kirtana zelf (bijvoorbeeld: kom je dit jaar nog naar Nederland ?...)
Tijd: zaterdag 11.00 uur - zondag 16.00 uur. Deelname kost voor de gelegenheid maar € 75 all in. Meld je snel aan als je dit feestje mee wilt maken.

Concertje

In het kader van een weekend KIRTANA muziek, speelt Peter live een aantal nummers van haar (en een paar van zichzelf).
Kom Kirtana's muziek ervaren in een informele sfeer.
Voor de gelegenheid is de toegang gratis. De thee na afloop ook. Tijd: 20.00 - 21.00 uur.

Cursusdag

Organisatie: MMJ Wereldschool

Zikr en Whirling weekend

Organisatie / informatie: titiavuyk@xs4all.nl

April


Wijkandkamp 'Lenteren in Lunteren'

Alweer de derde aflevering van dit lentefeest.
Kom genieten van drie dagen ontspannen en verdiepen. De maaltijden en de ochtend beleven we samen (yoga, meditatie, delen, thema, zingen); de middag is aan jezelf (wandelen, fietsen (zijn te huur), lezen, praten, schrijven, genieten van de tuin, het dorp of het bos in, enz.
Diner en avondprogramma zijn weer gezamenlijk.
Lenteren in Lunteren duurt van vrijdag 10.30 uur tot en met zondag 16.00 uur en kost € 145 all in.©2016 - www.centrumwijland.nl | Design www.free-css.com | Weblayout Erik de Wit