Time flies when youre having fun. Het is alweer 2019. Tot nu toe houdt de winter zich gedeisd; er kwam zelfs al een nieuwe bloemknop aan een van de rozenstruiken.
Rond de jaarwisseling hebben we teruggekeken op een bijzonder goed 2018. Alle activiteiten zijn fijn, soms ontroerend mooi. De formule 'Ontspannen en verdiepen' voorziet duidelijk in een behoefte. Omdat we een paar keer mensen moesten teleurstellen, hebben we het aantal weekenden uitebreid.
Ook de activiteiten voor Lunteranen lopen prima. Twee avonden per week YOMA (Yoga, Ontspanning, Mindfulness en Adem), eens per maand een meditatie avond en een concert. Tussen de bedrijven door zijn we altijd wel bezig met kleine veranderingen / aanwinsten: nieuwe gordijnen in de zaal, gele muren in de woonkamer, de flipperkast verhuisde (jammer) naar vrienden (gelukkig), de fitnessclub die op de dinsdag de zaal gebruikt zorgde voor mooie meditatiekussens, enz.
Het belangrijkste is dat het idee achter de naam WIJland steeds meer een concrete ervaring wordt. Onbekenden die na een paar uur al voelen als vrienden; mensen die zich door de harmonische sfeer uitgenodigd voelen om zowel fysiek als emotioneel te ontspannen.
We voelen ons er rijk mee en zijn dankbaar voor alle support en blijken van waardering.
Ook fijn is dat stichting Wijand op zijn beurt een andere goede-doelen stichting kon supporten. We konden Hugo Borst en Sander de Kramer een bedrag van € 5000 aanbieden voor hun Sunday Foundation, die geweldig werk doet voor kinderen in Sierra leone. Namens die kinderen en namens Hugo en Sander, hartelijk dank aan onze deelnemers en donateurs.

©2016 - www.centrumwijland.nl | Design www.free-css.com | Weblayout Erik de Wit